steigerhoutenbed_timbly

Nieuw: steigerhouten bedden!

Voor de kids maakt Timbly ook stoere steigerhouten bedden; peuterbed of volwassenbed, met of zonder lade, met of zonder extra veiligheidsrand. Er is van alles mogelijk! Een Timbly bed heb je al vanaf 165 euro. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en prijzen? Kijk in onze webshop voor meer info!

steigerhouten speelgoedkist

Steigerhouten speelgoedkisten

Op maat maakt Timbly tegenwoordig ook steigerhouten speelgoedkisten. Je kan zelf een formaat bepalen, een trendy kleur en evt nog een gegraveerde naam in het hout. Zie dit voorbeeld voor de net geboren baby Kick, stoer he? Meer info over de mogelijkheden voor een steigerhouten speelgoedkist? Mail naar info@timbly.nl en we nemen snel contact met je op.

hondenbank

Timbly specials: steigerhouten hondenbank

Timbly heeft speciaal voor een hondenliefhebber een steigerhouten hondenbank gemaakt. We maken de hondenbank op maat en kleur zoals jij wilt. Eventueel zelfs met de hondennaam in de bank gegraveerd! Wil je een hondenbank voor jouw hond? Mail naar info@timbly.nl en we bespreken graag je wensen.

 

 

interieur_timbly

Timbly maakt winkelinterieur

Timbly kan je ook strikken voor andere steigerhouten meubelen op maat! Zo hebben we speciaal voor de kinderwinkel Little Department Store in Rotterdam steigerhouten winkelinterieur ontworpen en gemaakt. Ook interesse in een steigerhouten product op maat? Contact ons even!

Timbly_lettertypes

Kies je eigen trendy lettertype

Timbly heeft drie trendy lettertypes geselecteerd om jouw steigerhouten kinderstoel met naam nog persoonlijker te maken. Je kunt kiezen uit stoer, cartoon of klassiek! Nieuwsgierig naar de lettertypes? Klik hier

Timbly ophaalpunten

Bespaar de verzendkosten

Vanaf nu is het mogelijk om jouw persoonlijke Timbly stoel op te halen bij één van onze afhaalpunten: Rotterdam Noord of Hellevoetsluis. Selecteer in het bestelformulier ‘ophalen’  en Timbly neemt z.s.m. contact met je op. Binnen 2 weken maken we jou blij met jouw steigerhouten kinderstoel!